27/02/2019

Teknisk

To serier garasjeporter

Vi har i hovedsak to serier garasjeporter, Eco40 og Plus45. Som navnet antyder er Eco40 basert på et 40mm panel, samme panel som brukes i industriporter opp til 8m bredde. Eco40 har kraftige galvaniserte hengsler, trinsehjul med maskinlager, pakninger i EPDM rundt hele garasjeporten også mellom leddene. Eco40 er en robust og nøyaktig produsert garasjeport i høyeste kvalitet som er god nok for de fleste, men hvis du ønsker det beste oppgraderer du til Plus45, da får du 45mm panel, rustfrie hengsler, doble lipper i side- og topp-pakning, enda kraftigere beslag, for å nevne noe.

Eco40 Garasjeport

Eco40 er helt på høyde med det beste fra våre konkurrenter. Man får en tett og fin port i 40mm sandwich. EPDM pakninger rundt hele. Hengslene er galvanisert og trinsehjul har maskinlager. Overflaten er den overlegne polyurethan belegget som vi er alene om. Denne porten må for all del ikke sammenlignes med «billigporter» og «kineporter». Gjør oppmerksom på at i all engelskspråklig dokumentasjon heter denne porten Trend, men må ikke forveksles med andre leverandørers «Trend» porter.

Plus45 Garasjeport

Velger du Plus45 velger du det beste. Her får du 45mm panel, rustfrie hengsler, doble lepper i side-og topp-pakning, kraftig bunnpakning, karm uten kuldebro, ekstra kraftig beslag og større trinsehjul. Isolasjonsevnen er markedsledende i denne tykkelsen og overflatebehandlingen helt unik. Ingen over, ingen ved siden.

Beslagtyper garasjeport og industriport

Vi kan levere 26 standard typer beslag til garasjeporter og industriporter, det skilles normalt mellom garasjeportbeslag og industriportbeslag, men det skjer stadig vekk at vi leverer de om en annen. Lav, standard og høyt er mest vanlig, men skrått er heller ikke uvanlig.

Oppbygging av garasjeport-panelet

Garasjeport panelet er belagt på en helt unik måte. Etter grundig testing i saltråk-kammet er det kommet frem til beste løsning, spesielt for kystnære strøk. Stålplatene er varmgalvanisert med 16my sink på begge sider. På innsiden er de også 12my heftgrunning for polyuretanskummet, skummet er i tillegg veldig kompakt (46-47kg/m3), faren for delaminering er forsvinnende liten. På utsiden er det et lag polyuretangrunning 14-16my utenpå sinkbelegget og på toppenet tjukt lag 20-25my polyuretan forsterket med polyamidpartikler. Stålplatene er valset sammen i 4 lag stål der skruene skal være, noe som øker styrken ytterligere. Vi ser av og til garasjeporter som bryter sammen og knekker i sterk vind, men ikke denne typen. Både Eco40 og Plus45 er laget på samme måten i samme produksjonslinjen.

Overflatebehandling garasjeport som ikke ruster

Du velger selv utseende på din garasjeport

I vårt sortement 8 paneltyper i opptil 13 standardfarger pr paneltype, over 50 standardvalg, alle kan velges både som garasjeport Eco40 og Plus45 i tilleg til industriporter. I tillegg kan vi lakke i over 200 forskjellige RAL farger, eller i en av de eksklusive DB-eisenglimmer fargene.

Forskjellige paneltyper garasjeport og industriport