Garasjeport i hvit RAL9016

Garasjeporter fra Perleporten

Når bare det beste er godt nok

Våre garasjeporter leveres i to forskjellige serier, begge seriene leveres med alle panel- og fargevalg, begge leveres også i alle størrelser og typer beslag. I hovudsak er forskjellen isolasjonsevne der Plus45 er noe bedre, i tillegg får man blant annet rustfrie hengsler, doble lepper i pakning og litt kraftigere beslag i Plus45. Dersom man skal ha oppvarmede lokaler, eller rett og slett ønsker det beste så velger man Plus45

Alutech Eco40 garasjeporter

Eco40 består av 40mm paneler isolert med polyuretan skum, beslaget er galvanisert og med lakket synlig hvit karm. Eco40 fåes i alle størrelser og de fleste beslagtyper.

Alutech Plus45 garasjeporter

Plus45 består av 45mm paneler isolert med polyuretan skum. Pakningene i EPDM har doble lepper og dekker ekstra godt mot panelene. Beslaget er galvanisert og hengslene rustfri. Tester utført hos Rosenheim GmbH Institute i Tyskland viser markedsledende isolasjonsevne.

Overflatebehandling

Begge seriene garasjeporter er lakket med PUR-PA (polyuretan med polyamid partikler) overflate. Dette er en vesentlig bedre overflate enn mange konkurerende merker bruker. Det er også brukt polyuretan grunning på stålplatene som er galvanisert på begge sider. Insiden har også heftgrunning for PUR skummet. Vi har en av markedets beste overflatebehandlinger.

Beslagtyper

Til garasjer er det i hovedsak 3 typer beslag som brukes. For små garasjer er et standard strekkfjærbeslag det vanligste, til større garasjer er standard eller lavt torsjonsfjærbeslag vanlig. I tilleg leverer vi høyt løft, takfølge, høyt takfølge, vertikal osv.

Paneltyper

I garasjeport sortementet har vi 8 paneltyper i opptil 13 standardfarger pr paneltype, over 50 standardvalg. Hvis ikke det skulle være nok kan vi lakke i over 200 forskjellige RAL farger, eller i en av de eksklusive DB-eisenglimmer fargene. Les mer om bl.a. paneltyper, beslagtyper og sikkerhet, eller kontakt oss for bestilling eller mer informasjon. Se også vårt galleri for inspirasjon.

Garasjeporter med gangdør - karm
Eco40 garasjeporter med hvit karm
Garasjeporter med strekkfjær i sidekarm
Garasjeporter torsjonsfjær med fjærbruddsikring
Classic garasjeporter med doble lipper i pakning
Plus45 garasjeporter med rustfrie hengsler
Plus45 garasjeporter med brutt kuldebro i karm
45mm garasjeporter med pakning i ledd
Plus45 garasjeporter med rustfri hengsler
Garasjeporter i gyllen eik

Presentasjon av fabrikken hos Alutech